המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה / מארק האדון

כריסטופר בון בן החמש עשרה יודע את שמות כל המדינות בעולם ואת ערי הבירה שלהן ואת כל המספרים הראשוניים עד 7507. הוא מתבונן בעולם בעיני הגיבור שלו, שרלוק הולמס, כשהוא זוכר כל פרט, מבחין בכל תנועה.המקרה המוזר של הכלב
אך למרות שהוא פותר בקלות בעיות סבוכות במתמטיקה, הוא מתקשה להבין גם את הרגשות הפשוטים ביותר של בני האדם. בדיחות לא מצחיקות אותו, מטאפורה היא שקר בעיניו והבעות פניו של העומד מולו לא אומרות לו דבר.

כשאבא שלו שואל, “אתה מבין שאני אוהב אותך?” הוא עונה, “כן, כי לאהוב מישהו זה לעזור לו כשהוא מסתבך בצרות, ולדאוג לו, ולומר לו את האמת.”

אבל אמיתות חייו של כריסטופר מתנפצות לילה אחד כשהכלב של השכנים נרצח.
חיפוש תמים אחר הרוצח מוביל אותו לגילויים כואבים עליו ועל משפחתו וכל עולמו קורס באחת. לראשונה בחייו הוא עוזב את הבית ונפגש פנים אל פנים עם העולם הגדול.

הספר מומלץ על ידינו משום שמספק הצצה נדירה להסתכלות על העולם דרך עיניים של אדם עם אוטיזם.
מחירו הקטלוגי של הספר הוא 84 ש”ח. אנו מציעים את הספר כעת במחיר מיוחד של 75 ש”ח ומשלוח חינם! השאר פרטייך כאן ואנו ניצור קשר בהקדם להשלמת הרכישה.
דעתכם חשובה למתעניינים בספר, מוזמנים לכתוב התרשמותכם מהספר כתגובה.

שיתוף המאמר

שיתוף ב email
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
× דברו איתנו בווטסאפ